Curs de Reiki Tibetà 2º Nivell

Imatge
Dates: 
30/11/2014
Dates: 
01/12/2014
Horari: 
de 10:00h a 13:30h a 15:30h a 18:30h
Professor: 
BETI MARTÍ MONCHO

Reiki és una paraula japonesa, significa la unió de l'energia universal amb la nostra força vital personal.

L'energia és el component principal del nostre organisme, i aquest se serveix d'ella per exercir correctament totes les seves funcions biològiques; de fet, segons ens mostren molts tractats de medicina oriental, el nostre cos posseeix un complex sistema de canals pels quals circula. Per al simple fet de viure, necessitem energia. Per a tots les nostres accions conscients com moure'ns, parlar, pensar etc la necessitem, però també per als inconscients com que llauna el nostre cor, es creuen hormones, respirem... Així, si l'energia és el motor de la nostra vida, no és d'estranyar que una disminució d'aquesta tingui efectes perjudicials per a la salut.

La puresa de l'energia Reiki té la propietat d'estimular el nostre potencial energètic intern, que tendeix a normalitzar i equilibrar totes les funcions del nostre ésser, a tots els nivells.
Reiki significa tota l'energia de l'univers; la mateixa energia que mou els estels del cosmos i que fa possible que la vida existeixi. Aquesta energia, es coneix en totes les cultures i religions, els indis la criden prana ,els xinesos chi o ling chi, els cristians llum o força divina i així podríem buscar i trobar en cada col·lectiu un sinònim que ho definís.

Però el Reiki és molt més que una tècnica de sanació amb energia; és un fenomen natural que permet l'activació i canalització de l'energia còsmica a través nostre.

La paraula que tanca millor aquest concepte i que tots coneixem independentment de la nostra cultura, és amor incondicional.

El Reiki és l'energia absoluta, inesgotable, que tot ho abasta i que omple l'espai que ens envolta. És la força que flueix en tot ésser viu, que li fa créixer i ho manté viu.

En definitiva el Reiki és la força vital universal.

Beti Martí