TALLER D'INICIACIÓ A LES TERÀPIES FLORALS

Imatge
Imatge
Horari: 
CURS REALITZAT
Professor: 
MERITXELL AGUSTENCH

La teràpia de les flors de les flors de Bach va ser desenvolupada fa més de cinquanta anys pel metge i investigador anglès Edward Bach, és un dels fenòmens més interessants de la medicina alternativa contemporània. Està basat en un concepte absent en la medicina clàssica: la relació entre l'ànima humana i la manifestació de la malaltia, que té en compte l'element psíquic d'aquesta. La medicina dominada per la química i la tecnologia pot ser capaç d'eliminar els símptomes de la malaltia, però no les seves causes: augmenta el conflicte entre l'ànima i el cos i la curació es fa impossible.

El mètode curatiu del Dr. Bach es basa, en el fet que la malaltia no només és el resultat de trastorns corporals sinó que té el seu origen en sentiments i actituds negatives que bloquegen la nostra energia vital.

El punt fort de la teràpia de les flors radica en la normalització dels trastorns psíquics i en la resolució dels conflictes interns, així com en la millora del dolor físic amb causes psíquiques reconciliables o símptomes concomitants.

Les flors de *Bach no solament són adequades per al tractament *armonizador psicofísic en malalties de tot tipus —en ocasions de manera addicional al tractament mèdic— sinó també per cuidar la salut i portar una vida sana, ja que estabilitzen i eliminen el punts fluixos de tipus psíquic.

.