CosmoBeauty 2017

01/04/2017
Imatge

COSMOBEAUTY Barcelona. Fira professional d'imatge personal, bellesa i qualitat de vida. De l'1 al 3 d'abril del 2017. T'esperem!

COSMOBEAUTY Barcelona és l'esdeveniment global de la bellesa que reuneix durant tres dies a les firmes més punteres del sector professional sent el punt de trobada per a noves tendències en Estètica, Perruqueria, Ungles, Maquillatge, Medicina Estètica i Healthy life & Wellness.

COSMOBEAUTY Barcelona neix de la unió estratègica de les dues fires de referència en el món de la bellesa a Espanya: Cosmobelleza i STS Beauty Barcelona, ​​una suma de més de 25 anys d'experiència en el sector que converteixen COSMOBEAUTY a la fira de bellesa líder al nostre país.

Com a part del seu programa formatiu, COSMOBEAUTY Barcelona organitza diverses activitats dirigides al visitant professional com ara: el Congrés d'Estètica, el Congrés Healthy Life & Wellness, les Master Class Sessions de perruqueria i el Congrés Nacional de Distribuïdors, i també s'ofereixen espais per a demostracions de tècniques i productes en el Beauty Pòdium, Healthy Life Cornery al Pòdium Nails & Make-up. COSMOBEAUTY Barcelona ofereix un variat repertori de shows artístics de perruqueria i maquillatge a la Passarel·la Beauty BCN al costat de l'entrega del Guardó Byp, els Premis Tocat i els Premis Vida Estètica. A més, com a part d'una iniciativa benèfica organitza el Show Solidari Collage on participen grans professionals i artistes que col·laboren en la recaptació de fons per contribuir amb la investigació de l'Alzheimer.

La COSMOBEAUTY tindrà lloc durant 3 dies de dissabte, 01 d'abril a dilluns, 03 d'abril 2017 a Barcelona.

La nostra associació serà allà per informar de tot el que us podem oferir. Si vens, pàssa'ns a veure!