Nova remesa de professionals de l'estètica 2015

14/07/2015
Imatge

Ja tenim el final de curs aquí i amb ell la nova remesa d'esteticistes.

En arribar aquestes dates hi ha una gran quantitat de nous professionals que per fi, i després de molt d'esforç, arriben al final del seu primer trajecte laboral.

En el nostre sector, el de l'estètica, tenim dos Instituts en la província de Tarragona, que any rere any, ens aporten una bona collita d'esteticistes. Tant l'Institut Cal·lípolis com el de Roquetes, formen a les persones que així ho desitgen per ser professionals de l'estètica de qualitat.

El camí no s'acaba aquí, per sort hem de dir, que cada cop la gent està més preparada i fer-se un espai en el món laboral és un gran repte.

L'associació d'esteticistes tarraconense ofereix tant a les noves professionals com a les més veteranes, un espai on seguir creixent i seguir formant-se, amb la seguretat que totes les persones que allí es troben, comparteixen coneixements, experiències i bagatge professional.

Enhorabona a les millors qualificades d'ambdós Instituts, i enhorabona a totes les que heu arribat al final del primer trajecte. Ara toca seguir treballar, seguir lluitant per fer d'aquesta vocació el que nosaltres considerem l'ofici més bonic del món.

Enhorabona!

La junta directiva de l'associació d'esteticistes tarraconense.