Premis Cal·lipolis

20/06/2014
Imatge

L'associació d'esteticistes tarraconense en l'entrega de premis als millors alumnes del Institit Cal·lipolis de Tarragona

El dia 20 de juny a les 11 h del matí vam celebrar l'acte de cloenda de curs 2013-2014 i Lliurament dels Premis Cal·lípolis i els Premis Extaordinaris del 25è aniversari de l'institut.

L'acte va ser presidit per l'equip directiu del centre i personalitats representatives dels sectors professionals de la Sanitat, l'Esport i la Imatge Personal a Tarragona: el Sr. Joaquim Nolla, President del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona; la Sra. Gemma Solé, representant Territorial de la Secretaria General de l'Esport a Tarragona, i la Sra. Beti Martí, representant de l'Associació d'Esteticistes Tarraconense. Tots tres vam remarcar l'excel·lent tasca realitzada per l'alumnat durant aquest curs i els van animar a seguir formant-se i treballar pel seu futur professional.

Com cada any, el centre ha otorgat els Premis Cal·lípolis als millors expedients acadèmics i als millors treballs de síntesi dels alumnes que finalitzen estudis.

A més, aquest curs, coincidint amb el 25è aniversari de l'Institut, s'han atorgat els Premis Extraordinaris, en que es valorava a més, l'aplicabilitat del treball presentat al seu àmbit professional i valors com la innovació i originalitat, l’emprenedoria, la responsabilitat social, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. La qualitat dels treballs presentats ha estat molt alta, per la qual cosa el jurat ha felicitat a tots els participants.

Els alumnes guanyadors del Premi Extraordinari han estat:

Primer Premi Extraordinari Cal·lípolis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà: (ex-aequo per dos treballs)

- Projecte "Júpiter", dels alumnes Victor Aragon, Edda M. Rubio, Naomí Bellés i Sandra Montejo del CFGM  de Caracterització.

- Projecte "Millora d'Instal·lacions esportives", dels alumnes Ángel Diego i Javi Ortega, del CFGM de Futbol.

Tercer Premi Extraordinari Cal·lípolis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà:

- Projecte "Descubreix la natura fent esport" de Raquel Santiago i David Pardo, del CFGM de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural.

Primer Premi Extraordinari Cal·lípolis de Cicle Formatiu de Grau Superior:

- Projecte "Activa't" de Aïda Sans Güell del CFGS de Dietètica.

Segon Premi Extraordinari Cal·lípolis de Cicle Formatiu de Grau Superior:

- Projecte "Olisha Beauty's" de Rosa Rofes i Olívia Shallebaum del CFGS d'Estètica integral i benestar.

Tercer Premi Extraordinari Cal·lípolis de Cicle Formatiu de Grau Superior:

- Projecte "Sports Low Cost" d'Adrià del Amo, Javier Pérez i Sergio València del CFGS d'Animació d'activitats físiques i esportives.
                                                  
En la fotografia de l'esquerra els guardonats amb el Premi Extraordinari Cal·lípolis i en la fotografia de la dreta, tots els alumnes guardonats amb Premi aquest curs 13-14.

L'Associació d'Esteticistes Tarraconense també va lliurar els Premis propis de la seva associació per els alumnes d'Estètica de grau mijtà i de grau superior amb millors expedients acadèmics.