Reunió amb la regidora Montserrat Caelles per defençar la nostra tasca

06/11/2020
Imatge

La junta de l'Associació d'esteticistes tarraconense, no para de reunir-se amb els diferents ajuntaments de la província perquè tinguin en compte la situació de les esteticistes i els hi facin arribar ajudes.

Ahir 5 de novembre una representació de la junta de l'associació d'esteticistes tarraconense va participar en una reunió online amb la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat Montserrat Caelles de l'ajuntament de Reus, juntament amb el regidor d'Empresa i Comunicació Carles Prats, en referència a l'ordre de tancament dels centres d'estètica a Catalunya en el segon rebrot de la pandèmia COVID-19.

Les diferents persones convidades (dotze en total) i que representaven diferents associacions com "el Tomb de Reus", "Unió de botiguers" o nosaltres mateixes com "Associació d'esteticistes tarraconense", van exposar les seves queixes i reivindicacions per torn de paraula. La majoria, pel fet que eren de Reus, es varen centrar a demanar ajudes directes, com vals regal o el retorn de l'import de l'impost d'escombraries.

La regidora va llançar alguna idea com promocionar la venda anticipada, però vam contestar que això ens trauria el problema avui però després hauríem de treballar sense ingressar, perquè els serveis els haurien pagat ja.

Des de la junta de l'Assoet es va demanar que ens ajudin a fer pressió a la Generalitat i que ens expliquin en quins criteris ens van fer tancar el dia 15 d'octubre i que reivindiquin que ens deixin obrir ja. Que la nostra tasca no és només embellir a les persones, sinó que és una feina de dignificar les persones i d pujar la seva autoestima.

La nostra proposta va ser ben rebuda per part de la regidora i la resta de companyes.

En acabar ens van mostrar uns petits vídeos que han creat per restablir la mala imatge que s'hagi pogut crear del fet que la nostra professió no sigui segura i encoratjant als ciutadans i ciutadanes a visitar els centres d'estètica.